Intră în categoria dorită și filtrează produsele după vârsta sau clasa copilului.

Ziua 3: resurse online pentru copii și părinți, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

Ziua 3: resurse online pentru copii și părinți, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități


Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture 
promovează diversitatea și incluziunea pentru toți copiii, cu sau fără deficiență de auz, oferind pe pagina lor conținut de calitate în format audio, dar și în limba semnelor române cu povești, basme, povestiri, fișe de lucru și quiz-uri interactive care pot fi accesate GRATUIT ca stream sau download. 
Categorii: POVEȘTI, Evaluare Națională, Români de poveste, În jurul lumii, podcast-ul EDUboost






Pentru părinții care doresc să discute cu copii lor despre acceptarea și respectarea copiilor cu nevoi speciale, găsiți AICI un articol foarte util.





Pe pagina SUPEREROI PRINTRE NOI (o comunitate a persoanelor cu nevoi speciale și a celor ce cred în drepturile lor) găsiți resurse diverse, care să vă ajute în învățarea copiilor cu sau despre dizabilitate. De exemplu un set de pictograme universale pentru semnalizarea diferitelor tipuri de dizabilități, Ce mai învață Olga (lecții pentru copii cu dizabilități și nu numai, despre ANTONIO VIVALDI, despre TIMP, despre CUM DESCRIEM O IMAGINE și multe altele.








DREPTURILE PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI explicate copiilor de către organizația Sense Internațional România, înființată cu scopul de a îmbunătăți viața persoanelor cu surdocecitate și deficiențe senzoriale multiple din țara noastră.












DREPTURILE COPILULUI



CARTONAȘE ilustrând drepturile copilului, pentru a fi mai ușor de discutat despre ele.
 
275-626

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!